2018英语专业四级考试完整试题及答案解析 2018百校联考试题答案

关注
2018英语专业四级考试完整试题及答案解析 2018百校联考试题答案www.shan-machinery.com

2018英语专四考试时间安排定于2018年4月21日(星期六)上午8:30开始,那么这次TEM-4考试答案是什么呢?一起来看看完整试题及答案解析吧。

2018英语专业四级考试完整试题及答案解析2018年4月21日英语专业四级考试完整试题及答案

尚未公布,小编将及时更新,敬请关注收藏!

2018年专四成绩发布时间

1. 根据往年经验预测,2018年专四成绩将于9月底至10月中旬陆续公布,考生们可以到各自院校教务处进行成绩查询。

2. 专四证书发布时间,在成绩公布后一个月左右发出,一般为11月中旬。

特别申明:高校英语专业四八级考试成绩不能在网上查询,不要把个人考试信息轻易分享给第三方网站。

2017年英语专业四级考试真题及答案(听力理解)

PartⅠ DICTATION

Learning Sympathy

A big part of being human is feeling sympathy, / but how early on in our lives do we learn this? / Scientists find that babies respond to other people / by crying when other babies cry. / However, babies can’t distinguish between themselves and others / until they’re eighteen to twenty months old. / Toddlers start to show concern for others around this time. / Kids also begin to do things like comforting other people. / And by the time they’re three, / most children will try to protect a victim in a fight.

PartⅡ LISTENING COMPREHENSION

SECTION A TALK

1. a physical classroom

2. a coherent concept

3. personalized curriculum

4. (more) meaningful practice

5. feedback

6. collaborating

7. question and answer

8. fundamental human right

9. lifelong learning

10. innovation

SECTION B CONVERSATIONS

1. What’s wrong with the man’s computer?

答案:A. It has wiped the data from the flash drive.

2. How will the man be compensated if the computer can’t be fixed?

答案:C. Get a new computer.

3. How did the man feel about the woman’s offer of compensation?

答案:D. Dissatisfied.

4. When will the service engineer come to fix the computer?

答案:B. After 8:30 tomorrow morning.

5. What is the man’s phone number?

答案:A. 6574-3205.

6. What should we do if our neighbors didn’t reach out?

答案:B. Introduce ourselves first.

7. Which is the best way to handle a noisy neighbor?

答案:C. Give him a reason to stop.

8. What should we do if we have a nosy neighbor?

答案:D. Don’t answer their questions.

9. How long do we expect our neighbors to stay?

答案:B. Five to ten minutes.

10. Where can we get more information on this topic?

答案:D. CBS news website.

https://www.shan-machinery.com